smiling-logo

Budapest VI. kerület

Andrássy út 68.

Fehér fogak a

Smiling CLUB

Peroxidmentes

Fogfehérítéssel

Villámgyors peroxidmentes fogfehérítés a ragyogó fogakért

Megjelenésünket, ápoltságunkat nagymértékben meghatározza arcunk és befolyásolja mosolyunk. A jó megjelenés egyik alapfeltétele a mosoly mögött rejlő fogsor.

Az USA-ban és Európában a fogfehérítés eljárásoknak már több évtizedes múltja van. Az utóbbi években, hazánkban is megnövekedett az igény a világosabb fogak és ez által egy szebb mosoly iránt.
Magyarországon eddig a legelterjedtebb fogfehérítési módszer, a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás volt. A peroxidos fehérítő rendszerek olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, hogy fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén, megsérthetik azt.

2012 októbere óta új EU-s szabályozás lépett életbe a fogfehérítő anyagok alkalmazásával kapcsolatban. Betiltották a magas peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok használatát.

Látványos eredmény fájdalom nélkül:
Preoxid mentes fogfehérítés

Gyors

Hatékony

Biztonságos

Nem károsítja a fogzománcot

A fogászati rendelőkben használt fogfehérítőkkel ellentétben a Smiling Club termékei nem tartalmaznak hidrogén-peroxidot, így sem a nyálkahártyára, sem az ínyre nincsenek káros hatással. Tökéletesen biztonságos mindenki számára. Hatóanyaga a sodium-perborate, amely egy környezetbarát fehérítő.

A kezelés 3-9 árnyalatot tud fehéríteni, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a ma kapható leghatékonyabb peroxidmentes fogefhérítő kezelés

A cigarettázás, a kávé, vörösbor, teafogyasztás okozta elszíneződések fogfehérítés révén egész egyszerűen eltűnnek.

A fogfehéredés mértéke mindig az elszíneződéstől függ. A sötétebb fogak általában jobban reagálnak, és látványosabb az eredmény, mint a világosabb fogszínek esetében.

Koronák esetében, a korona anyagát nem képes fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen.

A fogfehérítés eredménye általában 2-3 hónapig tart, de függ a fogak állapotától, az életmódtól, az elfogyasztott ételektől, dohányzástól, illetve a fogfehérítés időtartamától.

A kezelés megismételhető kockázatmentesen, akár évente többször is!

smil-szek

Peroxidmentes fogfehérítés

9.900 2 x 15 perc

Peroxidmentes fogfehérítés

13.900 3 x 15 perc